Over ons

Over ons

FUUT VIEW

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website!
FUUT VIEW is ontstaan door een uit de hand gelopen corona-hobby. Door de corona-crisis hebben we ons verdiept in natuurfotografie. We richten ons met name op vogels, maar ook ander Nederlandse ‘wild-life’ en de mooie natuur die Nederland rijk is, leggen wij vast op de gevoelige plaat. Omdat wij trots zijn op onze mooie foto’s, willen wij deze graag delen met jullie. Zo zetten we de Nederlandse natuur in het zonnetje.

Alisa

ik ben Alisa, 28 jaar, in het dagelijks leven werkzaam op een accountantskantoor in de MKB-praktijk en op dit moment bezig met het behalen van mijn AA- titel (accountant- administratieconsulent). In afwisseling op mijn kantoorbaan ben ik in mijn vrije tijd graag buiten wandelen en genieten van de mooie natuur. Als ik geen foto’s maken ben, dan hou ik mij graag bezig met kokkerellen, borrelen en BBQ-en.

Mick

Ik ben Mick, 29 jaar, timmerman van beroep. Naast het timmeren en foto’s maken, hou ik mij graag bezig met vissen. Zo heb ik een eigen koivijver en een aquarium met onder meer discussen. Ook het vangen van vissen is een grote hobby.9